2 февр. 2014 г., 13:57  

Любовта какво е? 

  Поэзия » Любовная
509 0 4

За любов живея
и щастливо страдам,
и дори за нея
сам под сабя лягам.

Любовта какво е?
Кой ще ми го каже?
Близо до завоя
е реката с плажа.

Мие бреговете
тръгнала на юга.
Виждат боговете
вечно как се труди.

С труд е издълбала 
своето корито –
ти любов такава 
в мен прокара скрито!

С нея ще достигнем
до море широко.
Любовта взаимна –
ширна и дълбока.

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??