Feb 2, 2014, 1:57 PM  

Любовта какво е? 

  Poetry » Love
502 0 4

За любов живея
и щастливо страдам,
и дори за нея
сам под сабя лягам.

Любовта какво е?
Кой ще ми го каже?
Близо до завоя
е реката с плажа.

Мие бреговете
тръгнала на юга.
Виждат боговете
вечно как се труди.

С труд е издълбала 
своето корито –
ти любов такава 
в мен прокара скрито!

С нея ще достигнем
до море широко.
Любовта взаимна –
ширна и дълбока.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??