8 июл. 2012 г., 11:22

Любовта, любовта... 

  Поэзия » Философская
572 0 4

Любовта ни е огнена лава,

от рождение все е кипяла

и е вярно, че много е стара,

и е вярно, че малко е млада.

 

Любовта ни е все пак опасна, 

ако някой рани я внезапно

и убие я с думи презрени,

любовта ни докрая е вярна.

 

Тя е дъх животворен до гроба,

тя е къс чудодеен в утроба,

тя е в сън преродена от Бога,

тя е лъх - не последен, за Бога.

 

Любовта ни е светла магьосница,

непокорна, на чувства прахосница,

непрестанно я търсим с надеждата,

любовта, любовта - подарете я.

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??