29 мая 2005 г., 21:17

Любовта ми 

  Поэзия
1301 0 0

Една сълза,
отронена от любовта ми.
Една сълза, изпълнена
с чувства и слова.

Една любов несподелена
в мрака скита се съвсем сама.
Една мечта непобедена
в надеждата живее тя.

И нямам думи да опиша
болката от любовта.
И няма спомен,
който да нашепва
думите изпълнени с тъга.

© МаГи Ст Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??