Една сълза,
отронена от любовта ми.
Една сълза, изпълнена
с чувства и слова.
Една любов несподелена
в мрака скита се съвсем сама.
Една мечта непобедена
в надеждата живее тя.
И нямам думи да опиша
болката от любовта.
И няма спомен,
който да нашепва
думите изпълнени с тъга.
© МаГи Ст Всички права запазени