15 нояб. 2004 г., 23:23

Любовта си замина 

  Поэзия
1209 0 1

Любовта си замина


Любовта си замина
душата боли
Любовта си замина
сърцето курви!

Душата се лута
във тъмната нощ
луната поглежда
и пада без мощ.

Сърцето будува
и търси те пак
сълза се отронва
и пада в прахта!

Любовта си замина
да нямая днес
любовта си замина
а с нея и аз!

© Станислав Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??