Щастливо ми е. Слънчево и кротко.
Обичана, обичам с ведър дух.
И слята с твойта влюбена походка
в най-тихото живея и го чух.
Ухае ми на вяра и надежда,
на истинска любов от нежен пух.
Животът в тишината се подрежда,
любяща тишина за влюбен слух.
© Милена Френкева Все права защищены