6 мая 2009 г., 02:00

Люлка 

  Поэзия » Другая
2278 0 31

Ще си вържа люлка -

за небето.

И ще чакам

да ме залюлееш.

Ето, вече пърха ми сърцето.

Ще изхвръкне.

Ще се запилее.

 

Боже,

колко мъничко ми трябва!

Да ме види,

да ме заобича.

Да не пита,

лудо да ме грабне.

Да ми каже:

"Моето момиче!"

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??