19 апр. 2007 г., 14:13

m&r 

  Поэзия
533 0 2


Прекъснати ивици,
забравени връзки.
Ще търсиш безсмислици
в арогантности дръзки.

Забрави ли мястото
на тишината в твоя дом?
Вкусихме аромата на бряста,
но дали това е моят подслон?

Ако подслонът са нашите сънища,
защо вали и докато спим?
Капките подхлъзват сухите пътища,
а гравитацията не ни кара да летим.

Тогава в мокрото с теб ще стоим.
В локвата кална ще се приютим...

© Маргарита Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??