И нека е лудост,
нека е странно и смешно.
Това съм аз, забрави за останалите,
тук няма никой, освен мене и тебе.
Другите са като прашинките във въздуха,
толкова много и толкова невидими.
Нека пояздим заедно сред звездите,
хванали шеметно всеки на по един метеор юздите.
Да идем на Луната и да си направим къщи от камък в съседство,
това ще бъде нашето повторно детство.
Нека се сгреем с топлината на Слънцето,
да се изкъпем в океана голи,
и да измием греховете,
да се отървем от стрaховете си.
Нека се трудим усърдно с пчеличките,
да летим заедно с птичките.
Да се надпреварваме с тях по небесната шир
и всички да живеем в мир...
Искам да поплуваме малко с ятата от рибки,
да разгледаме тeхните колибки.
Игриво препускайки по морските скали,
през тези черни и бели избягали дни,
като зебра, която препуска в различни страни.
Хайде да скрием свойте тайни и разпилеем мечтите си,
така заедно ще преплетем съдбите си.
Нека изживеем живота си на един дъх.
Звездите ни са изгрeли и ще залезат,
само когато душите ни от телата излезнат,
тогаwа ангелите при нас ще слезнат,
и усмивките им от щастие ще излезнат,
и очите им ще блеснат.
© Сириус Блек Все права защищены