Вземи ръката ми гореща,
тя търси твоята ръка.
Копнежен миг на първа среща,
изгарящ спомен до смъртта.
Открий любовната негá*!
С очи извай една дъга!
Да минем двамата под нея,
аз Донкихот – ти Дулсинея.
И нека хората се чудят
каква магия е това.
Когато две сърца се будят
как раждат нова светлина.
© Хари Спасов Все права защищены