20.07.2018 г., 11:02 ч.

Магия 

  Поезия » Любовна
310 2 10

                 Вземи ръката ми гореща,

                 тя търси твоята ръка.

                 Копнежен миг на първа среща,

                 изгарящ спомен до смъртта.

 

                 Открий любовната негá*!

                 С очи извай една дъга!

                 Да минем двамата под нея,

                 аз Донкихот – ти Дулсинея.

 

                 И нека хората се чудят

                 каква магия е това.

                 Когато две сърца се будят

                 как раждат нова светлина.

© Хари Спасов Всички права запазени

* – нéга – блаженство, нежност.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??