31 авг. 2007 г., 18:20

Магия  

  Поэзия
454 0 1
Бе вечер. Зимна и красива.
Открадната целувка, страстната магия.
Зовът на топлината от момчешко тяло,
и думи неизречени в единно цяло.

Магията на нещо екзотично в очите сини,
нежността на устните в страстта тъй диви
и болката от спомена, в който бях щастлива,
че намерила съм истинския, "принца" бях открила.

© Гергана Бояджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??