Aug 31, 2007, 6:20 PM

Магия  

  Poetry
450 0 1
Бе вечер. Зимна и красива.
Открадната целувка, страстната магия.
Зовът на топлината от момчешко тяло,
и думи неизречени в единно цяло.

Магията на нещо екзотично в очите сини,
нежността на устните в страстта тъй диви
и болката от спомена, в който бях щастлива,
че намерила съм истинския, "принца" бях открила.

© Гергана Бояджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??