22 нояб. 2011 г., 23:14

Магия 

  Поэзия
410 0 3

Бе дете. И вярваше. Безумно.

В приказки, изпълнени с магия.

Но животът - не е чудно -

бе решен да я убие,

тази вяра толкоз’ чиста -

тъй прозрачна, тъй невинна…

И да вярваш, да не искаш

ни единствена причина.

Бе дете. И бе различна.

Бе духът ù несломим.

С вярата си - безгранична,

тя успя. И победи.

Магията напук запази

в свойто мъничко сърце -

чисто него го опази -

не на възрастен, а на дете.

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??