27 дек. 2007 г., 12:11

Магията ти 

  Поэзия » Любовная
541 0 7
Поиска от мен да направя магия.

Поиска от мен да намина край теб като сянка.

Заплаках, но тръгнах клишетата в мен да разбия.

Видях се с очи пъстроцветни.

С калинки играх си аз до насита,

но се препънах и ето ме гола и няма

до стената пред теб, отмаляла.

Поспрях да почина.

Цветове да прегърна в разтуха,

когато те няма.

Ти, огън и лед,

защо ме повика?

Раздираш пространства.

Подхвърляш ми залък

и нямам насита за теб,

когато съм в звяра прикрита.

Таня Кирилова

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??