Тръгва нотния сноп към сърцето.
Месец май е добър диригент.
Честни стихове никнат в небето,
жив съм заради този момент.
Идва капка прелива реката
и разкъсва коравия бент.
Няма сила да спре свободата.
Аз живея за този момент.
Да лети, да е волна душата
любовта само е документ.
Аз и ти, ние сме светлината.
Ще живея за този момент
© Бисер Бойчев Все права защищены