13.05.2021 г., 8:56 ч.

Май 

  Поезия » Гражданска
762 2 2

Тръгва нотния сноп към сърцето.

Месец май е добър диригент.

Честни стихове никнат в небето,

жив съм заради този момент.

 

Идва капка прелива реката

и разкъсва коравия бент.

Няма сила да спре свободата.

Аз живея за този момент.

 

Да лети, да е волна душата

любовта само е документ.

Аз и ти, ние сме светлината.

Ще живея за този момент

© Бисер Бойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??