8 дек. 2009 г., 10:48  

Май само ние се променяме 

  Поэзия » Другая
821 0 7

Боли, когато се заровиш в прашни спомени!

О, как боли!

Като с пирон убождане!

И сякаш паднала греда върху главата!

Завтъкваш във очите си надежда,

че всичко щяло да се промени!

Усещаш,

сред изтърбушените вещи,

за които дори крадците не желаят да замръкнат,

че времето летяло уж, а си стои едно и също.

 

 

 

Публикувано във:

Публикувано в сп. Простори (2011) бр. 1

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??