28 мая 2013 г., 08:01  

Майчинско 

  Поэзия » Другая
2461 0 1

Добре дошъл, сине!

На този свят те родих,

нарекох те с дръзко име

и те благослових.

 

Да бъдеш здрав и уверен,

да бъдеш горд и красив,

да си грижовен и верен

и много, много щастлив!

 

За себе си Бога моля

сили само да ми даде, 

най-много искам да мога

да те направя човек!

© Зорница Петровска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??