28.05.2013 г., 8:01 ч.  

Майчинско 

  Поезия » Друга
2317 0 1

Добре дошъл, сине!

На този свят те родих,

нарекох те с дръзко име

и те благослових.

 

Да бъдеш здрав и уверен,

да бъдеш горд и красив,

да си грижовен и верен

и много, много щастлив!

 

За себе си Бога моля

сили само да ми даде, 

най-много искам да мога

да те направя човек!

© Зорница Петровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??