29 окт. 2008 г., 12:59

Майка 

  Поэзия » Другая
1968 0 20

    "Аз връщам се при теб, когато..."

             "Майка"-  М.Кожухарова

 

                     

"Притвори ли вратата, сине,

ела, до мене приседни,

сложи глава на майчиното рамо

и мъката си изплачи..."

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Единствена луна се в стаята оглежда,

самотна и студена, есенна луна,

една старица кротко стене

в догарящата тишина...

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=0seklD4x9EI&feature=related

© Владимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??