14 авг. 2022 г., 17:13

Майка и дъщеря 

  Поэзия » Другая
262 1 2

Дано си горда с дъщеря си, мамо!

Да свети ярко твоята звезда!

За мен ти винаги била си рамо!

Закрилница дори и след смъртта

 

И всяко мое щастие, победа,

ще знам на теб, че го дължа!

От сини небеса ме гледаш! 

По-силна връзка няма на света! 

 

А всичко в този свят е тленно! 

Ще свършат дните ми на таз земя! 

Но ще се боря до последно, 

да съм достойна твоя дъщеря! 

 

© Дора Гочева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??