Дано си горда с дъщеря си, мамо!
Да свети ярко твоята звезда!
За мен ти винаги била си рамо!
Закрилница дори и след смъртта
И всяко мое щастие, победа,
ще знам на теб, че го дължа!
От сини небеса ме гледаш!
По-силна връзка няма на света!
А всичко в този свят е тленно!
Ще свършат дните ми на таз земя!
Но ще се боря до последно,
да съм достойна твоя дъщеря!
© Дора Гочева All rights reserved.