Мама аз те наричам,
аз така силно теб обичам,
връзката наша е най-силна,
защото си преодоляла всяка
една моя сълза и болка заедно
с мен.
Ти си най-прекрасната майка,
която аз ще обичам винаги.
Ти си приятелка,
ти си най-близката.
С теб аз се гордея,
с теб споделям всичко.
Не се тревожи, майко, за мен,
дори да те боли заедно с мен
знам, аз трябва да мина все някога
по пътя на болката,
да изпитам и почувствам
всяка една сълза и болка от живота.
Но знам, майко, една е любовта,
която винаги ще грее - сърцата ни
от която няма да ни боли
и не ще пророним ние сълза.
Майчината любов и подкрепа е най-ценната за мен.
Любовта ми към теб е толкова силна,
гордея се, майчице, с теб.
Ти ме закриляш,
когато падна, ти ще си до мен,
защото ти ме пазиш и закриляш,
ще ни подадеш ръка до станем,
да продължим да сме по-силни от преди.
Да поемам към друг път,
към едно по-добро начало.
© Джулияна Николова Все права защищены