2.03.2014 г., 18:26 ч.

Майка с главно "М" 

  Поезия » Оди и поеми
528 0 0

Мама аз те наричам,

аз така силно теб обичам,

връзката наша е най-силна,

защото си преодоляла всяка

една моя сълза и болка заедно 

с мен.


Ти си най-прекрасната майка,

която аз ще обичам винаги.

Ти си приятелка,

ти си най-близката.

С теб аз се гордея,

с теб споделям всичко.


Не се тревожи, майко, за мен,

дори да  те боли заедно с мен

знам, аз трябва да мина все някога

по пътя на болката,

да изпитам и почувствам 

всяка една сълза и болка от живота.


Но знам, майко, една е любовта,

която винаги ще грее - сърцата ни

от която няма да ни боли

и не ще пророним ние сълза.

Майчината любов и подкрепа е най-ценната за мен.


Любовта ми към теб е толкова силна,

гордея се, майчице, с теб.

Ти ме закриляш, 

когато падна, ти ще си до мен,

защото ти ме пазиш и закриляш,

ще ни подадеш ръка до станем,

да продължим да сме по-силни от преди.

Да поемам към друг път,

към едно по-добро начало.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??