Отидох с стомна за вода.
И втори път ...
И трети път ...
И, някъде на N-ти път,
се блъснах във един дувар
и в него стомната строших.
Но аз парчетата слепих,
и се получи този стих.
Да, вярно казват за Ангар,
това, че майстор е стихар.
Той може от овце, от крави,
от всичко - стих да ти направи!
© Ангел Чортов Все права защищены