12 июн. 2013 г., 10:11

Макове по залез 

  Поэзия » Другая
436 1 1

Макове по залез

 

Мистични макове по залез

горят в нестинарски танц.

Стичат се сълзи от обич -

причастие по грапавините

на сливащо безвремие

в капчици смирение -

мистични макове по залез

притихнали в нежност горят

в дъхавата юнска вечер.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ...причастие на сливащо безвремие...Колко силно звучи.Разтърстващо!
Предложения
: ??:??