30 июн. 2013 г., 14:57  

Малечка Палечка 

  Поэзия
524 0 2

 

 

                                         Малечка Палечка

                                            

                                                                   На Голямата Маги

                                     

                      Ти си нашето Първо момиче!

                      Ти си нашата радост изстрадана!

                      Ти си нашия зов за Обичане! 

                      Ти си Нашата Първа награда!

© Виолета Минчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??