12 мая 2010 г., 22:58

Малките неща 

  Поэзия » Белые стихи
1739 0 14
Нежно цвете
като плаха целувка
 докосна очите ми
и те се усмихнаха.
Крехка преходност,
миг изящество
изпълни душата ми
и възроди я ...
Малко трябваше,
за да пребъде.

© Росица Танчева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??