May 12, 2010, 10:58 PM

Малките неща 

  Poetry » White poetry
1741 0 14
Нежно цвете
като плаха целувка
 докосна очите ми
и те се усмихнаха.
Крехка преходност,
миг изящество
изпълни душата ми
и възроди я ...
Малко трябваше,
за да пребъде.

© Росица Танчева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??