Малко боли...
не знам дали знаеш, но
аз мога!
Нали способна съм мечтите си да гоня.
И чувството дали усещал си,
но дълбоко те прорязва
и малко боли.
Макар изправен да стоиш
и да не казваш нищо,
вътре в теб остава малък образ
и крещи за помощ.
И в безпомощност танцува до припадък.
Отпечатък не оставя,
отива си, семпло залязва, забравят го.
© Диляна Все права защищены
П.П. Отпечатък не оставя - не съм съгласен.