Mar 14, 2011, 9:16 AM

Малко 

  Poetry » Phylosophy
550 0 1

Малко боли...

не знам дали знаеш, но

аз мога!

Нали способна съм мечтите си да гоня.

И чувството дали усещал си,

но дълбоко те прорязва

 и малко боли.

Макар изправен да стоиш 

и да не казваш нищо,

вътре в теб остава малък образ

и крещи за помощ.

И в безпомощност танцува до припадък.

Отпечатък не оставя,

отива си, семпло залязва, забравят го.

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??