24 июл. 2010 г., 14:40

Малко зайче 

  Поэзия » Для детей
1412 0 19

Мъничко, сладко детенце -

най-красивото момченце!

Галиш ме със свойте ръце

по маминото ми лице.

                                                                                                                                                              Казваш ми, че ме обичаш

и като малко зайче все при мен тичаш!

Радваш сърцето ми голямо,

когато казваш "мила мамо!".

© Лили Ганчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??