Jul 24, 2010, 2:40 PM

Малко зайче 

  Poetry » For kids
1422 0 19

Мъничко, сладко детенце -

най-красивото момченце!

Галиш ме със свойте ръце

по маминото ми лице.

                                                                                                                                                              Казваш ми, че ме обичаш

и като малко зайче все при мен тичаш!

Радваш сърцето ми голямо,

когато казваш "мила мамо!".

© Лили Ганчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??