Мъничко, сладко детенце -
най-красивото момченце!
Галиш ме със свойте ръце
по маминото ми лице.
Казваш ми, че ме обичаш
и като малко зайче все при мен тичаш!
Радваш сърцето ми голямо,
когато казваш "мила мамо!".
© Лили Ганчева Всички права запазени