4 февр. 2017 г., 20:42

Малкото мои приятели 

  Поэзия » Свободный стих
1385 2 3

Изтрих ненужни адреси, имена, телефони,
изхвърлих стари тефтери и спомени...
С много познати и фалшиви приятели.
Неколцина останаха,
построили дом в сърцето ми.
Тях ревниво ги пазя от вятъра...
Истинските те не престанаха
да стискат ръката ми,
въпреки многото бури, слънчеви дни
и дъждовните нощи в душата ми.

© I. Gabrovska Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Кюлче Приятелство »

36 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??