Feb 4, 2017, 8:42 PM

Малкото мои приятели 

  Poetry » Free verse
1390 2 3

Изтрих ненужни адреси, имена, телефони,
изхвърлих стари тефтери и спомени...
С много познати и фалшиви приятели.
Неколцина останаха,
построили дом в сърцето ми.
Тях ревниво ги пазя от вятъра...
Истинските те не престанаха
да стискат ръката ми,
въпреки многото бури, слънчеви дни
и дъждовните нощи в душата ми.

© I. Gabrovska All rights reserved.

The work is a contestant:

Кюлче Приятелство »

36 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??