10 июн. 2021 г., 11:48

Малък мъж 

  Поэзия » Юмористическая, Для детей
363 0 1

Мама каза, че съм мъж,

да съм малко по-сериозен,

ала нещо изведнъж

станах страшно куриозен.

 

Тихо, тихо в гардероба

рокля мамина открих.

Шапка жълта, чанта нова

и обувки натъкмих.

 

Бързо мушнах си краката,

ех, че токче - цял балкон.

И затропках към вратата

бавно-бавно като слон.

 

Мама бързо се яви

и се хвана за главата:

"Сине, всичко остави!

 Ох, на мама си момата!"

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??