3 июл. 2009 г., 16:59

Мама 

  Поэзия » Для детей
1543 1 3

Мама

 

Мама знае най-добре,

когато аз се разболея,

защо боли ме и къде.

Тогава гушкам се до нея.

 

Мама знае най-добре

защо аз плача и се смея.

Дори когато каже "Не!",

аз гушкам се до нея.

 

Мама знае най–добре

без какво не мога да живея.

Без мамините две ръце,

които гушкат ме до нея.

 

© Иван Мишев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??