Jul 3, 2009, 4:59 PM

Мама 

  Poetry » For kids
1517 1 3

Мама

 

Мама знае най-добре,

когато аз се разболея,

защо боли ме и къде.

Тогава гушкам се до нея.

 

Мама знае най-добре

защо аз плача и се смея.

Дори когато каже "Не!",

аз гушкам се до нея.

 

Мама знае най–добре

без какво не мога да живея.

Без мамините две ръце,

които гушкат ме до нея.

 

© Иван Мишев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??