28 авг. 2009 г., 01:16

Мамо! 

  Поэзия » Белые стихи
606 0 8

 

 

 

 

Мамо,

знам, че няма да се върнеш.

Светла е пътеката ти

вече...

Знам,

че винаги прегръщаш

грешките ми,

зная, Мамо...

 

 

Знам,

че се опитваш

да тешиш

кръглите в очите ми

въпроси...

В вечно неспокойствие

летиш...

Може би ме търсиш,

Мамо!...

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??