Мамо,
знам, че няма да се върнеш.
Светла е пътеката ти
вече...
Знам,
че винаги прегръщаш
грешките ми,
зная, Мамо...
Знам,
че се опитваш
да тешиш
кръглите в очите ми
въпроси...
В вечно неспокойствие
летиш...
Може би ме търсиш,
Мамо!...
© Геновева Христова All rights reserved.
благодаря!