9 мая 2010 г., 19:06

Мария 

  Поэзия » Любовная
817 0 3


Ти в моя сън си най-красива.
Ще се откраднеш ли,
когато сутрин те изпивам -
а ти си жадната?
Застинала пред огледалото,
сред зли съмнения
критично си оглеждаш тялото,
но друго мнение
нашепват празните ми длани -
копнеят само
да си последната Мария,
която нямат.

© Александър Белчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??