9 may 2010, 19:06

Мария 

  Poesía » De amor
811 0 3


Ти в моя сън си най-красива.
Ще се откраднеш ли,
когато сутрин те изпивам -
а ти си жадната?
Застинала пред огледалото,
сред зли съмнения
критично си оглеждаш тялото,
но друго мнение
нашепват празните ми длани -
копнеят само
да си последната Мария,
която нямат.

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??