May 9, 2010, 7:06 PM

Мария 

  Poetry » Love
810 0 3


Ти в моя сън си най-красива.
Ще се откраднеш ли,
когато сутрин те изпивам -
а ти си жадната?
Застинала пред огледалото,
сред зли съмнения
критично си оглеждаш тялото,
но друго мнение
нашепват празните ми длани -
копнеят само
да си последната Мария,
която нямат.

© Александър Белчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??