27 мая 2018 г., 16:51

Мария 

  Поэзия » Эротическая
1259 2 7

Мария - дъщеря на

вятъра, с очи сиви,

като на вълчица и

коси черни, като катран!...

Мария- господарка

на нощта, блудница

от далечна страна -

в нейн плен пада

всяка грашна душа!

И нима, който види

нейната опианяваща

усмивка, не изпада

в луд бяс, подгонен

от дива, животинска

страст! Зъбите й бели,

като бисери, тялото

й, изваяно като стятуя

на римска богиня- погот,

страст, копнеж са

нейната милостиня

към всички паднали

и обречени!... Тъй и аз

изпаднах в плен на тая

мистерия, а тя душата

ми взе и я завлече в

на ада дълбините!

© Нако Наков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??