Маркирани са следите, които водят натам,
а връщане назад няма или оставаш сам.
Рискуваме всичко в името на любовта
и забравяме, че победител е само тя!
Ясни са постъпките – хората избързват,
но няма друг начин, сърцата се привързват.
А тях обвързва именно тя – любовта!
© Никица Христов Все права защищены