16.11.2013 г., 21:29 ч.

Марияна 

  Поезия » Философска
328 0 1

Маркирани са следите, които водят натам,

а връщане назад няма или оставаш сам.

Рискуваме всичко в името на любовта

и забравяме, че победител е само тя!

Ясни са постъпките – хората избързват,

но няма друг начин, сърцата се привързват.

А тях обвързва именно тя – любовта!

© Никица Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??