16 июн. 2012 г., 22:27

Мартенички 

  Поэзия » Для детей
634 0 2

Две дечица засмени,

едно до друго залепени.

 

На първи март ги носят всички,

викали им Мартенички.

 

Пижо и Пенда ги наричат

и бързат с тях да се накичат.

 

Мартенички бели и червени,

те за здраве са ни подарени.

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??